View Full Version :

04-04-2003, 08:34 AM
Can some users check my site :D ?? it has been reported to me that the site doesn't work anymore ...... :cry: :cry:

if it doesn't work, can you check with : ???

thanks a lot in advance,
Domi ( )

04-04-2003, 08:37 AM
No man, it's not working! There's a communication problem :-?

04-04-2003, 08:38 AM
can you check with : ??

thanks once more,

04-04-2003, 08:41 AM
not working here either mate, seems to resolve, but doesn't load

04-04-2003, 08:41 AM
eh, sorry! I get the same error here too, a communication problem :(

Problem Report
There was a communication problem.

Message ID

Problem Description
The system was unable to communicate with the server.

Possible Problem Cause

The Web server may be down.
The Web server may be too busy.
The Web server may be experiencing other problems, preventing it from responding to clients.
The communication path may be experiencing problems.

Possible Solution
Try connecting to this server later.

04-04-2003, 08:45 AM
for me both adresses wont work (from germany)

04-04-2003, 08:52 AM
it doesn't work for me either (using a cable connection)

04-04-2003, 09:14 AM
Hi Domi!

I've tried the oplogo feature and it seems to me that it doesn't work correctly...

After the message "System will reboot when done - OK?" the display suddently disappears... (see the pictures below). If you exit the programm, everything works fine.... but the oplogo hasn't changed... (V 3.12)

04-04-2003, 09:16 AM
that doesnt work or me either..
it reboots but the image has the name xxx.bmp.. doesnt it have to be xxx.mbm ??

04-04-2003, 09:33 AM

Both links are working.

I connect from Portugal.


04-04-2003, 09:56 AM
Yes, now the pages work!
They din't work yesterday....

04-04-2003, 12:06 PM
First, thanks of all to have reported to me that the gosymbian now works properly :D :D .

regarding the error with the op-logo :oops: , normally the system must completly reboot after the message and the nokia logo must re-appeared like you turn the phone on - do you have this :-? ???
can you please try with a picture in bmp format instead of jpg - just for test because it uses another process if it's jpg or bmp
can you give me exactly the name of the file created in c:\system\apps\phone\oplogo

do you use a 7650 ?
I expect that the system doesn't reboot completly


04-04-2003, 03:57 PM
Hi Domi!

- Yes, I use a 7650.

- I've tried that with a bmp file... the phone rebooted correctly, but the logo hasn't still changed :(

- Then I've restarted the phone by myself and..... the logo hasn't changed :x

- The point is that there is no PHONE folder in my c:\system\apps.... (and that's way nothing happens, I guess)

- Does the appl. resize the picture automatically (or do you have to do it by yourself)?


no problem :D

04-04-2003, 04:28 PM
the site is working already! :)