All About Symbian - Nokia (S60) and Sony Ericsson (UIQ) smartphones unwrapped

  #1  
Old 26-01-2005, 05:27 PM
MYTIK
Guest
 
Posts: n/a
No Process??

Alright, i dunno what i did, but when i turn on my ngage there's no phone process running, when i try to acess to contacts, message, music, radio the phone restart. And i can acess to the menu, weird things are happening on my phone lolololol

Ads

  #2  
Old 27-02-2005, 09:34 AM
ohmlaw ohmlaw is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 4
ohmlaw is on a distinguished road
Exclamation u have delete some kind of file

i used to have a same prob like u. i have deleted some kind of file then when i restarted my phone, i started to be just like what u say. Then i restore the device by pressing *#7370#. It will restore ur phone to the factory setting.
p/s : all ur contacts no, msg and everything will be deletrd
 

Bookmarks

Tags
process

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Backdoor, or a normal process? WiLdOuIn Nokia 6600 and 6620 2 05-08-2004 02:39 PM
build project in Mobile Studio martinnew S60 (Series 60) 1 22-06-2004 05:29 PM
Microdene Process Viewer Microdene S60 Software 0 18-05-2004 11:02 AM



All times are GMT. The time now is 09:09 PM.


vBulletin skins developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Notes || Contact Us || Privacy Policy