All About Symbian - Nokia (S60) and Sony Ericsson (UIQ) smartphones unwrapped

  #1  
Old 01-03-2006, 05:14 PM
reign
Guest
 
Posts: n/a
problem after problem after problem....HELP

hello guys!! can you help me with my 7650 The phone was given to me by my cousin who is in germany. The first problem was everytime i restart my phone a message "system error" occured. Then after a week of using the phone everytime i pull down the keypad, signal was losing but after i return it back signal comes back too.But if the keypad remains pulled down for a minute "insert Sim Card" was displayed. Then after three days, when i started to charged the phone the battery sign is appearing but it's not charging. And if i charge it while the phone is turned on a message "not charging " appeared? Please help.... I tried to go to different service center but other say it's on system, others say it's the flex cable, others says it's dead

By the way, it was a second hand phone used by my cousin and he told me that it's not like that before he gave it to me, He used it for only 2 months

  #2  
Old 02-03-2006, 05:42 AM
rulirahm's Avatar
rulirahm rulirahm is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: Asia
Posts: 705
rulirahm is on a distinguished road
Follow my guide on below link:
Code:
http://www.allaboutsymbian.com/forum/showthread.php?t=44365
__________________
RR

  #3  
Old 14-03-2006, 10:47 AM
hook's Avatar
hook hook is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Location: Manila
Posts: 13
hook is on a distinguished road
7650 no signal when unit is close

try to change the flex cable of the keypad

  #4  
Old 03-05-2006, 11:42 PM
zxon's Avatar
zxon zxon is offline
Registered User
 
Join Date: May 2003
Location: Chapel-en-le-Frith, UK
Posts: 1,256
zxon is on a distinguished road
Any Update?

I was wondering if reign found a solution to this problem, as my friend's 7650 is having the same problem with losing the signal completely when the phone is opened.

I have considered getting a new cable for the keypad, in order to resolve the issue, but I can only find one place that sells them, and they're 24 each!!
Ads
 

Bookmarks

Tags
problem, problemhelp

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
***W.S.O.D. Problem*** LOOK HERE FIRST IF YOU HAVE A PROBLEM!!!!!! i.love.ngage Nokia N-Gage and N-Gage QD 192 24-03-2008 07:53 PM
Ring Tone Problem WILSON1980 Nokia N70, N72 and N90 0 30-12-2005 10:35 PM
Why this problem is plaguing all series 60 devices? Linuxhata S60 (Series 60) 0 27-11-2005 02:14 PM
serious problem on my 6600 skullmania6x3 Nokia 6600 and 6620 11 09-11-2004 02:50 PM
problem in profiles VanSen Nokia 3650, 3660, and 3620 1 05-08-2004 01:08 PM



All times are GMT. The time now is 03:49 AM.


vBulletin skins developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Notes || Contact Us || Privacy Policy