All About Symbian - Nokia (S60) and Sony Ericsson (UIQ) smartphones unwrapped

  #1  
Old 29-07-2009, 07:25 PM
josruu josruu is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1
josruu is on a distinguished road
WLan problems on nokia 5630

I have problems using WLan on my 5630.
I have made my home network as an access point on the 5630 and when I try to go online with it I get a message that says "no answer from gateway"

If I use the wap internett everything works fine.
And on my old phone, nokia n82 it worked perfectly from the start.

Does anyone know why I have problems now?And all the programs that tries to connect to the internett trough my wlan doenst find a network, even the phone finds and connects to the network...

Cant say I understand this...
Hopefully someone knows whats wrong.
Ads

  #2  
Old 02-10-2009, 09:24 AM
Quilat Quilat is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 4
Quilat is on a distinguished road
try connecting to other network where Wifi is available.. maybe there's sumthng wrong with your network at home.. try configuring your network if the router have read ur fone's mac address.. or sumthng.. i hope it helps

  #3  
Old 03-11-2009, 10:37 PM
moonshot's Avatar
moonshot moonshot is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 117
moonshot is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by josruu View Post
I have problems using WLan on my 5630.
I have made my home network as an access point on the 5630 and when I try to go online with it I get a message that says "no answer from gateway"

If I use the wap internett everything works fine.
And on my old phone, nokia n82 it worked perfectly from the start.

Does anyone know why I have problems now?And all the programs that tries to connect to the internett trough my wlan doenst find a network, even the phone finds and connects to the network...

Cant say I understand this...
Hopefully someone knows whats wrong.
How are you getting on with the 5630?
I am thinking of getting either the 5630 or the E55?

  #4  
Old 04-11-2009, 10:26 AM
blinkguest blinkguest is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1
blinkguest is on a distinguished road
there's no problem in your phone.. configure your wireless modem/router... try to connect to other wifi...

  #5  
Old 05-11-2009, 03:00 PM
jApi NL's Avatar
jApi NL jApi NL is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,146
jApi NL is on a distinguished road
Smile No Gateway Reply

A similar discusion is posted here :
http://www.allaboutsymbian.com/forum...ad.php?t=87069

Maybe it helps to find a solution ....

Regards jApi NL
 

Bookmarks

Tags
5630, nokia, problems, wlan

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[HOT][NEW] N80 RM-92 IE APAC PR v15.00 SW4.0632.0.38 juato4 Nokia N80 176 25-04-2007 03:19 PM



All times are GMT. The time now is 03:07 PM.


vBulletin skins developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Notes || Contact Us || Privacy Policy